Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Blomster idyl frøblanding - 200m2

450,00 kr. 

4 stk på lager

Varenummer: 10126466
Blomster idyl frøblanding - 200m2
Blomster Idyl er en blomsterblanding sammensat af 16 forskellige etårige blomster og urter, der giver et idyllisk tæppe af blomster i et mix af farver. Blomster idyl er velegnet til pluk-selv buketter, og giver et værdifuldt levested og en vigtig fødekilde for sommerfugle, bier og nytteinsekter. Passer godt til haven, men også til grøftekanter og blomsterstriber.

Sådan gør du:

Blomsterblandingen såes forår (april-maj) eller tidligt efterår (aug-sep) i en dybde på ca. 0,5 cm. De bedste betingelser for Blomstereng er en solrig beliggenhed i mager jord. Blomstereng bør klippes én gang om året - i sensommeren efter hovedblomstringen. Klip i ca. 10 cm højde. Anvend ikke gødning, da dette kun vil sætte gang i ukrudtsvæksten.

Sammensætning:

Sammensætningen i blomstereng kan variere fra år til år, men indeholder som oftest: Brudeslør, guldvalmue, hundetunge, jomfru i det grønne, jomfruskørt, kornblomst, marmelukærme, morgenfrue, mølleblomst, nikkeknop, okseøje, rød hør, silkeskørt, silkevalmue, sløjfeblomst, sommer-adonis. Indeholder majskolbegranulat for lettere udsåning.

Beskrivelse: Rækker til 200 m2
Information: Rækker til 200 m2

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.