Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Citronmynte, Mentha 'Sweet Lemon'

34,95 kr. 

13 stk på lager

Varenummer: 10006290
Citronmynte, Mentha 'Sweet Lemon'

Mentha 'Hilarys Sweet Lemon', almindeligt kendt som sød citronmynte, er en aromatisk variant af mynte, der er kendt for sin friske, citronlignende duft og smag. Denne plante har lysegrønne, spidse blade, der udsender en stærk citrusaroma, især når de berøres eller knuses. 'Hilarys Sweet Lemon' trives i et miljø med fugtig, veldrænet jord og kan vokse i både fuld sol og delvis skygge. Planten er robust og kan brede sig hurtigt, så den kræver jævnlig vedligeholdelse for at undgå overvækst.

Anvendelser af 'Hilarys Sweet Lemon' Mynte

Sød citronmynte tilfører en levende, forfriskende smag til mad og drikkevarer:


  1. Aromatisk te og infusioner: Bladene fra 'Hilarys Sweet Lemon' mynte er ideelle til at lave forfriskende teer. Den klare citrussmag er både opkvikkende og afslappende, hvilket gør den perfekt til en sommerdag.
  2. Tilføjelse til desserter og bagværk: Denne myntevariant kan anvendes i forskellige desserter for at give en frisk, citronagtig smag. Den passer godt sammen med søde bagværker og frugtdesserter.

Dekorative Anvendelser

'Hilarys Sweet Lemon' mynte er også attraktiv i haven og hjemmet:

  1. Som en del af krydderurtehaver: Med sin hurtige vækst og behagelige duft er denne mynte en fremragende tilføjelse til krydderurtehaver. Den kan også hjælpe med at tiltrække pollinatorer som bier og sommerfugle.
  2. Som potteplante: Denne variant gør sig også godt som en indendørs potteplante. Den kan tilføje en frisk duft til rummet og er relativt let at dyrke og vedligeholde.

'Hilarys Sweet Lemon' mynte er ikke kun praktisk i køkkenet, men også en fryd for sanserne, hvilket gør den til et populært valg for både kokke og haveelskere.


DANSK NAVN: Citron Mynte
LATIN NAVN: Mentha 'Hilarys Sweet Lemon'

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.