Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

GroGreen Feed & Shine Buksbom - 750 ml KTB

99,95 kr. 

12 stk på lager

Varenummer: 10013404
GroGreen Feed & Shine Buksbom - 750 ml KTB

GroGreen® Feed&Shine® Buksbom koncentrat er en kraftfuld bladgødning, der er specielt designet til at holde dine buksbomplanter sunde og stærke. Den indeholder en kombination af kvælstof, mikronæringsstoffer og essentielle planteolier, der hjælper med at styrke planten både over og under jorden.

Ved at anvende Feed&Shine® Buksbom koncentrat én gang om ugen, vil du hjælpe med at øge plantens modstandsdygtighed over for almindelige problemer, der kan påvirke buksbom, såsom buksbomkvistdød (Cylindrocladium buxicola og Pseudonectria buxi) og gule blade. Produktet fungerer ved at styrke plantens eget immunforsvar og optimere dens sundhedstilstand.

Feed&Shine® Buksbom koncentrat er velegnet til alle typer buksbomplanter og kan være en værdifuld del af din plantepasning for at sikre sunde og stærke buksbomplanter.


Her er en brugsanvisning for GroGreen® Feed&Shine® Buksbom – Klar-til-brug:


  1. Før brug, skal du sørge for, at buksbomplanten er tør og fri for støv.
  2. Ryst flasken godt, indtil indholdet er godt blandet.
  3. Spray produktet direkte på bladene til afdryp.
  4. Sørg for at sprøjte på alle blade, både på oversiden og undersiden.
  5. Anvend kun i tørvejr og på tørre blade, og undgå at sprøjte i direkte sollys.
  6. Gentag processen én gang om ugen i vækstsæsonen (marts-oktober) for at opretholde en sund og modstandsdygtig buksbomplante.

Når flasken er tom, kan den nemt genbruges ved at fylde den op på ny med GroGreen® Feed&Shine® Buksbom KONCENTRAT og fortynde det i forholdet 1:50 med vand, som beskrevet i den tidligere brugsanvisning.

Husk altid at følge anvisningerne og doseringen for at opnå de bedste resultater. Med GroGreen® Feed&Shine® Buksbom kan du nyde flotte og sunde buksbomplanter i hele vækstsæsonen.

 

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.