Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

GroGreen Feed & Shine Grøntsager 500 ml Koncentrat

229,00 kr. 

48 stk på lager

Varenummer: 10006006
GroGreen Feed & Shine Grøntsager 500 ml Koncentrat

GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager er en organisk bladgødning, der er specialudviklet til at sikre sunde og modstandsdygtige grøntsager mod svampesygdomme, mistrivsel og dårlig vækst. Produktet indeholder NPK, mikronæring, tang ekstrakt, kulhydrater, aminosyrer og plantestyrkende mikroorganismer og er sammensat af vegetabilske reststoffer, økologisk molasse og naturligt afspændingsmiddel. Produktet er miljøvenligt og godkendt til økologisk dyrkning og kan anvendes til alle typer af spiselige afgrøder.


Få grøntsager, der stråler af sundhed og modstandsdygtighed med GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager! Denne specialudviklede bladgødning er den perfekte løsning til dine spiselige afgrøder, da den beskytter dem mod svampesygdomme, mistrivsel og dårlig vækst. Med en kombination af NPK, mikronæring, tang ekstrakt, kulhydrater, aminosyrer og plantestyrkende mikroorganismer, vil dine grøntsager få den næring, de har brug for for at trives optimalt.


Produktet er miljøvenligt og godkendt til økologisk dyrkning, så du kan føle dig godt tilpas ved at tage vare på din have og miljøet.

Anvend produktet en gang om ugen i vækstsæsonen for at opleve resultaterne.


Brugsanvisning for GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager KONCENTRAT:

Trin 1: Fortynd koncentratet


For at bruge GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager KONCENTRAT skal det først fortyndes med vand i forholdet 1:50. Dette betyder, at for hver 15 ml koncentrat, skal du bruge 750 ml vand. Du kan også bruge 0,5 liter koncentrat til 25 liter vand. Blandingen kan anvendes med en havesprøjte.

 

Trin 2: Brug af refill klar-til-brug flaske

Du kan også genbruge vores refill klar-til-brug flaske. Fyld flasken med 15 ml koncentrat og vand til kanten.

TIP:

Et kapselmål rækker til 2 liter vand. Brug dette som en nem måde at måle op på.



0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.