Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Ikke på lager...

Hindbær, Rubus Idae - Mormors Hallon, 2L Potte

129,00 kr. 

Varen er udsolgt

Varenummer: 10003822
Hindbær, Rubus Idae - Mormors Hallon, 2L Potte

Rubus idaeus 'Mormors Hallon' er en variant af Rubus idaeus, trives bedst i fuld sol og almindelig havejord. Den er kendt for sin modstandskraft mod skadedyr og sygdomme. Efter høstperioden anbefales det at beskære alle grenene ned til jordoverfladen. Dette stimulerer nye skud, der skyder op fra jorden næste forår og giver en overflod af friske bær.

Højde:

Under normale forhold når 'Mormors Hallon' en højde på omkring 150-200 cm og har en bredde på cirka 50 cm.
 

Vækst:

Dette hindbærkultivar har opretstående skud med torne og ovale, mørkegrønne blade. Det viser en kraftig vækst med en tendens til at danne mange nye rodskud.

Blomstringstid/Frugter:

Blomstringen finder sted fra august til oktober, og busken producerer store, dybt røde bær. Disse bær er faste, saftige og har en vidunderlig hindbærsmag. 'Mormors Hallon' er selvbestøvende og behøver derfor ikke krydsbestøvning fra andre planter. Hindbærrene kan høstes fra skud, der er 1 år gamle, og dette kan gøres fra midten af august og indtil de første frostnætter.
 

Øvrige oplysninger:

'Mormors Hallon'-bærrene er alsidige og kan bruges til at lave marmelade, syltetøj, spises friske eller indgå i en række lækre desserter. Denne busk er kendt for sin sundhed og er velegnet til dyrkning i økologiske haver, hvor kemiske sprøjtemidler undgås. 'Mormors Hallon' fungerer også som en god værtsplante for sommerfuglelarver og bidrager til at fremme biodiversiteten i haven.


DANSK NAVN: Sommer Hindbær
LATIN NAVN: Rubus Idae. 'Mormors Hallon' C2

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.