Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Hindbær, Rubus Idae - Ruby Beauty - 5L Potte

209,00 kr. 

18 stk på lager

Varenummer: 10005156
Hindbær, Rubus Idae - Ruby Beauty - 5L Potte

Rubus idaeus 'Ruby Beauty' er en hindbærsort, der trives bedst i områder med fuld sol og i almindelig havejord. Den er kendt for sin modstandsdygtighed over for skadedyr og sygdomme. Efter høstsæsonen anbefales det at beskære alle grenene ned til jordoverfladen. Dette fremmer fremkomsten af nye skud fra jorden til næste forår, og de vil producere en rig høst af friske bær.


Højde:

Under normale forhold når 'Ruby Beauty' en højde på omkring 150-200 cm og har en bredde på cirka 50 cm.


Vækst:

Denne hindbærsort har opretstående skud med torne og ovale, mørkegrønne blade. Den viser en kraftig vækst med en tendens til at danne mange nye rodskud.


Blomstringstid/Frugter:

Blomstringen finder sted fra august til oktober, og busken producerer store, smukke, dybt røde bær. Disse bær er faste, saftige og har en fantastisk hindbærsmag. 'Ruby Beauty' er selvbestøvende og kræver ikke krydsbestøvning fra andre planter. Hindbærrene kan høstes fra skud, der er 1 år gamle, og dette kan gøres fra midten af august og indtil de første frostnætter.


Øvrige oplysninger:

Bærrene fra 'Ruby Beauty' er alsidige og kan bruges til at lave marmelade, syltetøj, spises friske eller indgå i en række lækre desserter. Denne busk er kendt for sin sundhed og er velegnet til dyrkning i økologiske haver, hvor kemiske sprøjtemidler undgås. 'Ruby Beauty' fungerer også som en god værtsplante for sommerfuglelarver og bidrager til at fremme biodiversiteten i haven.


DANSK NAVN: Kompakt Sommer Hindbær
LATIN NAVN: Rubus Idae. Ruby Beauty™ C5

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.