Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Hindbær, Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - 2L potte

89,95 kr. 

2 stk på lager

Varenummer: 10148810
Hindbær, Rubus idaeus 'Autumn Bliss' - 2L potte

Efterårs Hindbær 'Autumn Bliss' 'Autumn Bliss' trives bedst i fuld sol og almindelig havejord. Den er kendt for at være ormefri på grund af sin sene modningstid. Efter høsten anbefales det at beskære alle grenene ned til jordoverfladen, da de nye skud vil skyde op fra jorden næste forår og producere en rig høst af friske bær.

 

Højde:

Under normale forhold når 'Autumn Bliss' en højde på omkring 150-200 cm og har en bredde på ca. 50 cm.

 

Vækst:

Denne hindbærsort har opretvoksende skud med torne og mørkegrønne ovale blade. Den udviser en kraftig vækst med mange nye rodskud.

 

Blomstringstid/Frugter:

Blomstringen finder sted fra august til oktober, og busken producerer meget store mørkerøde bær. Disse bær er faste og saftige med en velsmagende hindbærsmag. 'Autumn Bliss' er selvbestøvende og behøver derfor ikke bestøvning fra andre planter. Hindbærrene kan høstes fra 1-årige skud, fra midten af august og helt frem til frosten sætter ind.

 

Øvrige oplysninger:

Hindbærrene fra 'Autumn Bliss' kan anvendes til at lave marmelade, syltetøj, spises friske, eller indgå i forskellige desserter. Denne busk er kendt for sin robusthed og er velegnet til sprøjtefri haver og økologisk dyrkning. 'Autumn Bliss' fungerer også som en god værtsplante for sommerfuglelarver, hvilket bidrager til økosystemets mangfoldighed.


0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.