Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

RHS Large Stainless Groundbreaker Spade

699,00 kr. 

3 stk på lager

Varenummer: 10092913
RHS Large Stainless Groundbreaker Spade

Burgon & Ball Groundbreaker Spade er et førsteklasses haveværktøj, der er skabt med fokus på præcision og effektivitet for at hjælpe dig med at bryde jorden og udføre en bred vifte af haveopgaver med lethed. Den kombinerer funktionalitet, holdbarhed og æstetisk appel på en bemærkelsesværdig måde.

Unikt Hoveddesign: Denne spade er udstyret med et særligt udformet hoved, der gør det nemt at bryde jorden og skabe dybe huller. Den er ideel til at forberede jorden til plantning af blomster, buske og grøntsager.
 

Styrke og Fleksibilitet: Groundbreaker Spaden er bygget til at vare og er designet til at klare de hårdeste opgaver. Den har en behagelig Y-formet håndtag og en lang stålstang, der strækker sig fra stål-træ-skæftet. Dette giver ekstra styrke og fleksibilitet, hvilket gør spaden robust og pålidelig. Den har også en imponerende brudstyrke, der overstiger mange konkurrerende produkter.
 

Fodvenligt Design: For at mindske belastningen på fødderne under brug er spaden udstyret med små trinplader, hvor du kan placere din fod og opnå ekstra kraft og stabilitet.
 

Materialer i Høj Kvalitet: Spaden er konstrueret af høj kvalitet rustfrit stål, der giver den enestående holdbarhed og modstandsdygtighed over for rust og korrosion. Det elegante asketræsskaft, der er FSC-mærket for bæredygtig skovbrug, tilføjer et touch af klasse og giver samtidig et behageligt greb.
 

Specifikationer:

 

  • Materiale: FSC-mærket asketræ og rustfri stål
  • Bredde: 18 cm (bredeste punkt på hovedet)
  • Længde: 111 cm i alt (hoved er 28 cm)
  • Producent: Burgon and Ball, England

 

Burgon & Ball Groundbreaker Spade er den ideelle makker for haveentusiaster og professionelle, der søger et pålideligt, effektivt og stilfuldt værktøj til at bryde jorden og udføre en række haveopgaver. Dets unikke design, ekstraordinære holdbarhed og bæredygtige materialer gør det til et uvurderligt redskab i enhver haveværktøjskasse.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.