Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

RHS Long Handled Bulb Planter

629,00 kr. 

4 stk på lager

Varenummer: 10119731
RHS Long Handled Bulb Planter

Burgon & Ball Longhandled Bulb Planter er et førsteklasses haveværktøj, skabt med præcision og effektivitet for øje, for at gøre plantning af løg og blomsterløg til en enkel opgave. Dette redskab kombinerer funktionalitet, holdbarhed og æstetik i én samlet løsning.

Funktioner:
 

Unikt Design til Løgplantning: Denne bulb planter har et specielt design, der er ideelt til plantning af blomsterløg og løg. Den gør det nemt at skabe præcise huller i jorden til at plante dine blomsterløg.
 

Styrke og Fleksibilitet: Longhandled Bulb Planter er bygget til at vare og er designet til at klare de opgaver, der er forbundet med løgplantning. Den har et behageligt Y-formet håndtag og en lang stålstang, der strækker sig fra skaftet. Dette giver ekstra styrke og fleksibilitet, hvilket gør bulb planteren robust og pålidelig.
 

Fodvenligt Design: For at mindske belastningen på fødderne under brug er bulb planteren udstyret med små trinplader, hvor du kan placere din fod og opnå ekstra kraft og stabilitet.
 

Materialer i Høj Kvalitet: Denne planter er fremstillet af høj kvalitet rustfrit stål, der giver den enestående holdbarhed og modstandsdygtighed over for rust og korrosion. Det elegante asketræsskaft er FSC-mærket og sikrer bæredygtighed samtidig med et komfortabelt greb.
 

Specifikationer: 

  • Materiale: FSC-mærket asketræ og rustfri stål
  • Længde: 110cm lang skaftet i FSC certificeret hårdttræ.
  • Producent: Burgon and Ball, England

Burgon & Ball Longhandled Bulb Planter er den ideelle følgesvend for haveentusiaster og professionelle, der søger et pålideligt, effektivt og stilfuldt værktøj til løgplantning og andre haveopgaver. Dets unikke design, ekstraordinære holdbarhed og bæredygtige materialer gør det til et uundværligt redskab i enhver haveværktøjskasse.



0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.