Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Champost Bigbag, Spagnumfri jord - 900 liter

Hent i butik
Levering i Aarhus området

2.050,00 kr. 

Gratis levering

På lager, leveringstid ca.: 2 - 7 dage

Varenummer: SW10079
Champost Bigbag, Spagnumfri jord - 900 liter

En lækker bæredygtig jord til krukker

Champost Krukkejord, som er fri for spagnum, består af Champost Jordforbedring, Champost Vækst-ler og harpet muld. Den er specielt egnet til altankasser, udendørs kummer og krukker. Dette er en bæredygtig og langtidsholdbar jord, da jorden ikke indeholder spagnum.


-Fri for spagnum – Jorden falder dermed ikke sammen

-Giv kun gødning én gang årligt – Langtidsholdbar

-Fri for at vande planterne så ofte – Opmagasinerer vand


Anvendelse


Spagnumfri jord er 100 % naturgødet og indeholder ingen form for spagnum eller kunstgødning, hvilket er særlig bemærkelsesværdig inden for planteverdenen. Den består af Champost Jordforbedring, Vækst-ler og harpet muld. Jorden er til udendørs beplantning, og du kan anvende den til alle sorter af planter bortset fra surbundsplanter.


100 % organisk gødet


Champost Spagnumfri jord er organisk gødet med Champost Jordforbedring (komposteret og pasteuriseret hestemøg). Gødningen bliver langsomt frigivet til jorden, og planterne optager næring efter behov. Den naturlige gødning virker derfor længere og giver planterne særdeles gode vækstbetingelser. De udvikler deres rodnet og får en kraftigere vækst. Det giver smukke planter med flere farverige blomster. Når næringen langsomt tilføres, minimerer du risikoen for, at rødderne bliver svidet, hvilket der er større risiko ved, når du tilfører kunstgødning.


Hvorfor plante uden spagnum?


Tankegangen om bæredygtighed, og det at værne om jordens naturlige ressoucer, er steget. I plantebranchen har man fået øjnene op for forbruget af spagnum. Spagnum er et organisk materiale, som består af tørv gravet op fra de gamle moser i ind- og udland. For at bevare vores naturarv har de danske myndigheder fredet mange af vores moser. Dette er et godt incitament for at finde nye alternativer, som erstatter spagnum men har de samme egenskaber – hvis ikke bedre.


Når et organisk materiale bliver nedbrudt og forsvinder, er det nødvendigt at fylde ny jord på. Krukkenjorden er også organisk, men da jorden ikke indeholder spagnum, bevarer den sin struktur og falder ikke sammen. Du undgår at genopfylde krukken og sparer dermed indkøb af yderligere jord.Denne blanding forhandles i bigbag af 900 liter og kan leveres direkte til din fortovskant og brofaste øer i Danmark


Bigbag med 900 liter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.