Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Champost Vækst-ler - 10 liter

Butiksvare

49,95 kr. 

313 stk på lager

Varenummer: 10023946
Champost Vækst-ler - 10 liter
Champost vækst-ler har vist sig at være attraktiv for planter. Vi har set gode effekter ved at anvende det naturlige materiale som dræn i plantejord og i bunden af krukker. Lerets evne til at suge og opmagasinere vand for derefter at frigive det igen har stor værdi for planten. Det reducerer vandingshyppigheden, giver ilt til rødderne og du undgår at overvande.

Brug det som dræn i bunden af krukken og potten.

-Holder på vand og frigiver det igen.
-Giver luft til rødderne.
-Fantastisk sugeevne

Det, som gør Champost Vækst-ler særdeles attraktiv i forhold til andre lertyper, er dens fremragende evne til at opmagasinere vand og gødning, for derefter at afgive det til planterne afhængig af deres behov.

Champost Vækst-ler har mere præcist en sugeevne på 66 %, hvilket er meget højt i forhold til andre lertyper. Det betyder også, at du ikke bør vande dine planter så ofte.

Vækst-ler giver planten adgang til vand og næring efter dens behov samtidig med, at den skaber luft til plantens rødder.

Hård konsistens

Modsat andre lertyper har Champost Vækst-ler en hård konsistens, som den altid vil bevare. Det sikrer, at drænet bevares uanset hvor længe, den har været anvendt i en krukke.

Du kan anvende Champost Vækst-ler til nyplantning, om-plantning, stiklinger og lignende, til krukker, potter, til direkte plantning af orkideer, bonsai samt hydrokulturer. Du lægger et lag på ca. 5 cm i bunden af potten/krukken, hvor det vil være stabilisator for vand og gødning. Leret vil samtidig binde de aktive næringsstoffer.

Vækst-ler har en kornstørrelse på 5 – 11 mm.
Indhold: 10 Liter

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.