Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager


Levering og forsendelse
Al transport sker med PostNord eller GLS (gls-group.eu) eller fragtmand som vælges udfra hvem der kan håndterer opgaven bedst muligt.

Hobby Haven bestræber sig på at sende varer indenfor 2- 5 hverdage (Mandag til fredag ml. 08:00 - 16:00), dog kan forsinkelser forekomme på grund af højsæsoner, udsolgte varer m.m.
Er køber ikke hjemme på adressen ved levering, har fragtmanden tilladelse til at stille varer på adressen uden kvittering.

Hobby Haven opfordrer til at leveringer bliver bestilt til adresser, hvor der er nogen til fysisk at modtage leverancen. F.eks. arbejdspladsen, nabo o.lign.


Leveringspriser


Leveringspriser for leverancer som skal sendes til vores kunder i Danmark udregnes typisk efter vægt eller volumen. Det betyder at den aktuelle forsendelses pris altid kan ses inden du foretager din betaling under købsproceduren i varekurven.

Travlhed og højsæson og fragtfirmaets levering til anden pakkeshop end den du valgte i forbindelse med din bestilling.

I perioder kan fragtfirmaet være udfordret af ekstraordinær travlhed omkring jul, nytår og helligdage m.fl. Det kan også skyldes manglende opbevaringskapacitet i den ved bestilling valgte pakkeshop.
Det betyder at din pakke kan blive omdirigeret og leveret til en nærliggende pakkeshop uden vores vidende. Dette beklager vi på forhånd og håber du løser problemet og afhenter pakken i den pågældende pakkeshop.

Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice på telefon 8628 3181 eller butik@hobbyhaven.dk


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text