Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Hos Hobby Haven tilbyder vi færdighække eller villahække, som er en hurtig og nem løsning til hækbeplantning i din have.

 

Vores færdighække er produceret af nøje udvalgte hækplanter af høj kvalitet, der er plantet i færdige rækker og klippet til den ønskede højde og form. Dette gør dem ideelle til at skabe en smuk og tæt afskærmning af din have i en fart.

Med vores færdighække slipper du for at skulle vente i årevis på, at dine hække skal vokse sig store og tætte. Du kan få en smuk og fyldig hæk i din have på kun få dage, og samtidig kan du være sikker på, at du får en høj kvalitets hæk, der vil trives og holde i mange år fremover.Villahæk - Liguster 'Liga' 140/160cm
Vores villahæk i Liguster ’Liga’ er et populært hækvalg, hvis du ikke kan vente i flere år på at hækken når sin optimale højde. Liguster ‘Liga’ er den mest robuste ligustertype på markedet. Liguster ’Liga’ har en tæt grensætning fra start som gør at du allerede fra dag 1 har en fin hæk til rammen om din have.Med denne type villahæk får du en hæk, der giver læ og privatliv fra dag ét og som er utrolig nem at få succes med.Så mange skal du plante 3 stk pr. løbende meter (dvs. til 10 meter skal du bruge 30 stk)

349,00 kr. 
Ikke på lager...
FAGUS SYLVATICA - VILLAHÆK 140-160cm
Bøg hæk er en populær, hårdfør plante der ofte bruges som hæk. Plant 3 planter pr. løbende meter. Løv Lysende grønne blade i foråret.Mørkegrønt løv sommeren igennem. Placeres i sol/halvskygge. Det visne, gulbrune løv, bliver siddende på hækken vinteren igennem.  Vækst Bøg er en kraftig voksende hæk, med en årsvækst på op mod 20-30 cm. Tilvæksten er afhængig af vækst vilkår som hækken har til rådighed.  Kan klippes i perioden juli - september og kan klippes hårdt tilbage om vinteren.Alm. Bøg er fuldt hårdfør i danmark Bøg skal plantes i almindelig næringsrig, men veldrænet havejord. Løv Lysende grønne blade i foråret. Mørkegrønt løv fra sommer i vækstsæsonenDet visne, gulbrune løv, bliver ofte siddende på hækken vinteren igennem.  Vækst Kraftig voksende hæk, med en tilvæksy på op mod 20-30 cm. Tilvæksten er afhængig af de vilkår hækken har jf. placering, jordbundforhold mv. Kan nemt klippes for at holdes i den ønskede form.Alm. Bøg er fuldt hårdfør i DanmarkBøg skal plantes i almindelig næringsrig, men veldrænet havejord. Jordforbedring fx. fra champost kan med stor fordel bruges som en topdressing. Strø gerne et lag på 3-5 cm. GødningPlanten gødes regelmæssig 2-3 i vækstsæsonen med fx. organisk gødning. VandingEn let måde at vande på, er at lægge en siveslange ud. og vande 2 timer af gangen. (1-2 gange pr. uge i vækstsæsonen) 

450,00 kr. 


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text