Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Hos Hobby Haven kan du finde kvalitets havegødning i perleform

 

Der er gødning der er specielt designet til at give dine planter de nødvendige næringsstoffer, de behøver for at trives. Mens vilde planter er afhængige af naturlige næringsstoffer, kan du sikre dine planter den rette mængde næringsstoffer ved at tilføje gødning fra Hobby Haven.

Vores perlegødninger er ideel til træer, buske, roser og rhododendron m.fl., og den kan tilføres 2-3 gange om året for at sikre en optimal vækst og sundhed for dine planter.

Med vores havegødning kan du skabe en naturlig have fyldt med liv og farver.


Sådan benytter du havegødning i perleform fra Hobby Haven:


Start med at vælge den rette type gødning til dine planter. Hos Hobby Haven har vi et bredt udvalg af kvalitets gødning fra kendte producenter som Ecostyle, Osmo og Gro Green m.fl.

  • Først skal du fjerne ukrudt og døde blade fra området omkring planten. Det er vigtigt, at planterne ikke skal kæmpe med ukrudt og andre ting om næringsstofferne.
  • Fordel perlegødningen rundt omkring plantens rodzone. Det er bedst at placere gødningen et stykke væk fra selve planten og derefter rive det ind i jorden med en hakke eller lignende. 
  • Husk at følge anvisningerne på posen for dosering.
  • Vand godt efter påføring af gødning. Det sikrer, at næringsstofferne bliver transporteret ned til rødderne og ud til hele planten.
  • Gentag processen 2-3 gange om året for at sikre optimal vækst og sundhed for dine planter.


Med disse trin vil dine planter modtage den nødvendige næring og have de bedste forudsætninger for at trives i årevis fremover.

Du er altid velkommen til at kigge ind i butikken for at få en gødnings snak med vores faglærte gartner og medarbejdere