Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Læggekartofler


Hos Hobby Haven kan du købe dansk producerede læggekartofler til din køkkenhave. Vi har et bredt sortiment af velsmagende sorter, som passer til din smag.

Alle læggekartofler er i dansk planteskole kvalitet og certificerede fra dygtige danske producenter. Det er samme kvalitet, som vi sælger i vores fysiske butik - så kig gerne forbi butikken for at se det store udvalget !

NB. Udvalget af læggekartofler sælges kun i perioden februar til april, eller så længe lager haves.At dyrke læggekartofler kan være en sjov oplevelse

Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få succes med læggekartofler

 

Forbered jorden: 

Kartofler trives bedst i godt drænet jord, så sørg for at forberede jorden godt, inden du planter. Tilføj organisk materiale som kompost eller gødning for at forbedre jordens kvalitet og struktur.

Læg kartoflerne:

Plant kartoflerne i godt drænet jord om foråret, normalt i april eller maj, afhængigt af din region. Plant dem med den "øjne" side opad, omkring 10-15 cm dybt i jorden. Sørg for at plante dem i rækker med omkring 30 cm mellemrum for at give dem plads til at vokse.

Hold jorden fugtig:

Kartofler kræver jævnlig vanding for at vokse godt. Sørg for at holde jorden fugtig, men undgå at overvande.

Høst kartoflerne:

Kartofler tager normalt 3-4 måneder at vokse og er klar til høst, når plantens blade begynder at visne. Brug en spade til at grave dem op fra jorden, og lad dem tørre ud i solen i et par timer, inden du opbevarer dem på et køligt og mørkt sted.

Ved at følge disse trin og give dine kartofler den rette pleje og opmærksomhed, vil du sandsynligvis få en god høst af læggekartofler.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text