Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Ikke på lager...

Hydrangea paniculata 'Pinklight' - 6L Potte

269,00 kr. 

Varen er udsolgt

Varenummer: 10151416
Hydrangea paniculata 'Pinklight' - 6L Potte

Mød Hydrangea paniculata 'Pinklight,' en bemærkelsesværdig prydbuskkultivar, der bringer en luksuriøs elegance til din have. Dette fortryllende udvalg af hortensiaer vil forundre dig med sine imponerende egenskaber og visuelle appel.

 
Egenskaber, der Imponerer:

 

  • Højde og Bredde: Hydrangea paniculata 'Pinklight' er kendt for sin slanke oprejste vækst, der når op til omkring 2 meter i højden og 1,5 meter i bredden. Denne imponerende størrelse gør den til en fremtrædende figur i din have, og dens slanke form gør den ideel til placering som en smuk skærm eller som et centralt prydstykke.

  • Blomstringsperiode: Den mest fantastiske egenskab ved 'Pinklight' er dens blomstringsperiode. Fra tidlig sommer til sen sommer kommer dens blomsterhoveder til live i et spektakulært display af lyserosa nuancer. Denne sort er kendt for at levere en fantastisk og langvarig blomsterpragt, der vil berige din have gennem sommeren.
     
  • Placering: 'Pinklight' trives i solrige til delvis skyggefulde omgivelser og tilpasser sig let forskellige jordtyper. Dette gør det til en alsidig og pålidelig tilføjelse til enhver have.

  • Elegance i Blomster: Plantens blomsterhoveder præsenterer sig som elegante koniske blomsterklaser, der tiltrækker opmærksomhed med deres subtile charme og romantiske lyserosa farver.

Skab Elegance i Din Have

Inviter Hydrangea 'Pinklight' ind i din have og skab en atmosfære af ren elegance. Denne smukke hortensia-sort giver dig mulighed for at tilføje et strejf af luksus til dit udendørs rum og skabe et utroligt visuelt udtryk, der vil imponere og glæde dig i mange sæsoner fremover.

Velkommen til 'Pinklight's Skønhedsrige

Oplev en ny grad af skønhed og elegance i din have med Hydrangea paniculata 'Pinklight.' Gør det første skridt mod en fantastisk haveoplevelse, og opdag denne enestående hortensias unikke charme og visuelle pragt i dag!


0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text