Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Kan du heller ikke vente på julen - Så besøg Aarhus' hyggeligste julestue og kom i julestemning...


Hos Hobby Haven åbner vi hvert år fra medio oktober byens hyggeligste julestue. Her kan du gå på opdagelse blandt nisser, julepynt, blomster og juledekorationer. Vi har så meget der gør julen til noget helt specielt.

Er du på hyggetur kan du også sætte dig ned og nyde nogle af de skønne lækkerier vores dejlige omgivelserne imens du nyder en varm kop æblegløgg eller smager på vores lækre æbleskiver mm.

Vi elsker jul & julehygge


Når du kommer på besøg i vores hyggelige julestue kan du finde alt det der julen til en hyggelig tid for familie og venner. Gå på opdagelse i vores butik som i løbet af oktober og november begynder at sprede juleglæden i Aarhus' hyggeligste julebutik. 

Fra november sælger vi julegløgg og æbleskiver i vores hyggelige julecafe. Så ta' familen med og smag på julens glæder...

Vi laver masser af spændende gavekurve til firmaer og private - der gerne vil give en lækker og smagfuld oplevelse. Vi har altid gavekurve klar til afhentning i vores delikatesse afdeling, hvis du skal besøge familie og venner eller har brug for en lækker gave til værten eller værtinden.

Vores dygtige blomsterdekoratører laver de smukkeste juledekorationer, adventskranse med mere. Du kan også bestille årets juledekoration med mere i vores blomster afdeling.