Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Lej en gartner i 4 timer (vedligehold, beskæring, lugning, græsklipning mm)

2.495,00 kr. 

9999995 stk på lager

Varenummer: 54108323
Lej en gartner i 4 timer (vedligehold, beskæring, lugning, græsklipning mm)

Trænger din have til en kærlig hånd og hjælp fra en professionel gartner, så kan du med vores lej en gartner - servicepakke få hjælp til de fleste almindelige grønne opgaver i din have.


Når du vælger vores servicepakker får du besøg af vores egen gartner i Århus området. 
(Vi kører typisk indenfor en radius af 20-25 km)

 

Det får du med i vores lej en gartner service - grundpakke på 4 timer - (Der kan tilkøbes ekstra timer)

  • Når du har købt service pakken finder vi et tidspunkt hvor gartneren kan komme forbi og løse opgaven.
  • Gartneren udfører så mange af dine prioriterede grønne opgaver, som muligt i det aftalte tidsrum.
  • Du kan tilkøbe ekstra timer efter aftale.
  • Mulighed for at få besøg af 2 gartnere (dvs. at 4 timer bliver til 2 timer med besøg af 2 gartnere)

Bortkørsel af haveaffald 

Vi kører gerne det grønne haveaffald vi  laver på service besøg til genbrugsstationen - Såfremt det er tilfældet fratrækkes en ½ time til bortkørsel af haveaffaldet dvs. hvis du har købt pakken med de 4 timer - så er gartneren hos dig i 3,5 time.


Eksempler på opgaver vi udfører

fx. Forårsklargøring efter vinteren, klipning af din plæne, lugning og vedligehold af dine bede, beskæring af mindre træer og buske, hæk klipning og trimning, plantning af haveplanter som du har købt hos Hobby Haven.


Betingelser og lidt praktisk omkring udførelsen af opgaven

Forbesøg
Gartneren ringer og aftaler et forbesøg - hvor vi kommer forbi og kigger på opgaverne, som du ønsker løst. Gartneren estimerer tidsforbrug for opgaven. (Grundpakken er altid min. 4 timer)


Planlægning
Vi planlægger vores besøg og opgaverne når du har købt grundpakken + evt. ekstra timer som aftalt (kan bestilles/betales online eller i butikken)


Hvornår bliver opgaven udført ?
Når du har bestilt vores service pakke kigger vi på opgaven og planlægger et tidspunkt, hvor vores gartner kan komme forbi og løse dine opgaver og prioriteringer. Du får besked via e-mail når vi har fastsat et tidspunkt til din opgave.


Skal jeg være hjemme ?
Du behøves ikke være hjemme imens vi udfører opgaven, men vi hører selvfølgelig gerne fra dig såfremt der er noget praktisk  vi skal være opmærksom på.

Det vil også være en god idé at du har udfyldt en liste med opgaver som du ønsker løst. Men husk at nogle opgaver tager længere tid end andre og det ikke er sikkert vi kan nå dem alle i det aftalt tidsrum.


Bortkørsel af det grønne affald?
Vi kører gerne det grønne haveaffald til genbrugsstationen - Såfremt det er tilfældet fratrækkes der ½ time til bortkørsel af haveaffaldet dvs. hvis du har købt pakken med de 4 timer - så er gartneren hos dig i 3,5 time.Kan jeg få løst andre opgaver ?
Når gartneren kommer på besøg er dagen allerede planlagt dvs. at gartneren oftest ikke har tid til at udføre andre opgaver end det allerede aftalte. Men du kan selvfølgelig altid spørge gartneren om det er muligt at få udført andet ekstra arbejde...


Hvornår trækker I betaling for opgaven?
Da opgaven er en serviceopgave, som skal planlægges, hæver vi betalingen, så snart vi har fastsat en dato til vores besøg i din have. 


Sprøjter I mod ukrudt? 

Det korte svar er NEJ - Det gør vi ikke.Planter I haveplanter, der ikke er købt hos Hobby Haven?

NEJ - Det gør vi ikke.


Vejrlig og dårligt vejr, sygdom mm.?
Vi forbeholder os ret til at aflyse et tidspunkt, såfremt der opstår sygdom eller vejret ikke egner sig til at løse opgaven.

Du vil hurtigst muligt herefter få en ny tid til udførelsen af opgaven. Såfremt vi ikke kan udføre opgaven inden for rimelig tid har du ret til at få tilbagebetalt prisen for opgaven.

Servicefradrag for havearbejde (SKAT.DK)


Servicefradraget dækker almindeligt havearbejde, fx græsslåning, klipning af hæk, beskæring af buske og træer, fliserensning og snerydning.

Det gælder ikke ny anlæggelse af have eller enkeltstående opgaver, som træfældning og fjernelse af væltede træer.Hvad skal du primært bruge vores haveservice til : Beskæring af træer og buske, Klipning og fix af græsplænen

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text