Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Om Hobby Haven

Hobby Haven er en hyggelig planteskole beliggende i udkanten af det sydlige Aarhus. Butikken kan dateres tilbage til ca. 1945 hvor Peter Jørgensen startede sin planteskole. 
Hobby Haven er stadigvæk i dag et hyggeligt have og plantecenter, fyldt med masser af "grøn" inspiration og oplevelser til have og boligliv. Butikken har en lang tradition for at være kvalitetsbevidst og gode til at rådgive og vejlede kunderne.

Året rundt kan du derfor få en snak med de dygtige faglærte gartnere, blomsterdekoratører og medarbejder, som ved hvad de snakker om.

Hos os finder du alt til haven

I vores 5000 m2 store udeareal kan du finde et stort udvalg af haveplanter som kan være med til at forskønne din grønne oase. Vi har et stort udvalg og varieret sortiment af kvalitets haveplanter, træer, buske, roser, rhododendron, frugttræer, stauder og meget mere. Desuden kan du finde massevis af lækkert tilbehør som hører sig til i et hyggeligt havecenter.

Bolig og stueliv - Grønne stueblomster og planter

I vores 1000 m2 butik kan du finde de dejligste sager når du skal indrette din bolig. Vi et stort udvalg af flotte grønne planter og stueblomster. Butikken er ligeledes fyldt med flotte vaser og skjulere til dine planter samt masser af brugskunst og interiør til din bolig.

Alt er opstillet i lækre miljøer og opstillinger der skal være med til at give dig ideer og inspiration til din helt egen boligstil.

Gaver og Blomsterbuketter - Vi er også en gavebutik

Vi har en dejlig afdeling med de skønneste blomsterbuketter og dejlige smagfulde lækkerier, som er klar når du skal til en festlig anledning eller bare noget lækkert til dig selv. Der er altid gavekurve, vin, chokolade og meget andet klar hvis du lige mangler gaven. Vores dygtige blomsterdekoratører laver flotte og inspirerende blomsterbuketter...

Kig ind og nyd Aarhus hyggeligste plante og bolig butik - vi glæder os til at hjælpe dig.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text