Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Osmo Universal Plænegødning - 15kg

299,00 kr. 

På lager, leveringstid ca.: 2 - 7 dage

Varenummer: SW10014
Osmo Universal Plænegødning - 15kg
Organisk Universal Plænegødning
Gødning af græsplænen – miljøvenlig organisk plænegødning med magnesium

OSMO® Universal Plænegødning er en allround organisk baseret gødning til enhver plænetype. Produktet er miljøvenligt og skånsomt overfor græs og natur. Udvaskning af kvælstof til grundvand og vandløb er minimal med en organisk gødning, så du behøver ikke at være bekymret for at skade naturen med plænegødningen fra OSMO®.

OSMO® Universal Plænegødning kan anvendes både til anlægning af græsplæner, og til almindelig plænepleje. Du kan med plænegødningen fra OSMO®, gøde når som helst uden at tænke på vejret. Også i solskin og uden at ”brænde” plænen af. Plænegødningen er beriget med ekstra magnesium, som giver plænen en dybgrøn farve i månedsvis. Produktet er sammensat af 2 kvælstofs typer. Det betyder, at gødningen giver en ”her og nu”-effekt, men også en langtidsvirkende effekt. Det tilsatte urea kvælstof frigøres relativt hurtigt og giver god tilvækst i plænen.

Gødningens indhold på 6 % naturligt kvælstof gøres tilgængeligt for græsset af jordens mikroliv. Frigivelsen sker ikke så hurtigt. Derfor er en organisk gødning langtidsvirkende. Denne særlige kombination af næringsstoffer sikrer en jævn og ensartet vækst i græsset over en 6-8 ugers periode. 

Gartner tips:
Osmo Universal Plænegødning anvendes 2-3 gange om året. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor slitage, mos, sygdom og tørke.

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Måske du kunne være interesseret i nedenstående

Osmo Vertigazon, Organisk Plænekur - 15kg
Osmo Vertigazon® Plænekur – Organisk plænegødning (NPK 6-1-17 + 2 % Mg)– Bruges på hele græsplænen hvert forår.OSMO® Vertigazon® Plænekur er en organisk baseret plænegødning, tilsat komposterende bakterier og med et højt indhold af magnesium, der giver flot mørkegrønt græs. NPK-gødningen er miljøvenlig og skånsom overfor græs og miljø. Du kan også anvende Vertigazon som en forårskur til græsplænen.Den fingranulerede gødning er langtidsvirkende. Plænen får tilført de nødvendige næringsstoffer for optimal vækst, farve og sundhed. Den særlige sammensætning af denne gødning med et højt indhold af kali gør, at organisk materiale i græsset bliver omsat til nyttige næringsstoffer, som gavner din plæne.OSMO® Vertigazon® Plænekur giver ikke misfarvning af fliser, beton eller terrasser. Misfarvning kan typisk forekomme ved anvendelse af jernvitriol/jernsulfat, som dog ikke indgår i Vertigazon®. De komposterende bakterier i produktet sikrer, at filtlaget (uomsatte organiske rester fra rødder, plæneklipning og mos) i græsplænen effektivt bliver omsat til humus og nyttig næring for græsset. Kontinuerlig brug af organisk gødning medvirker til, at man får en sund og stærk græsplæne, der har modstandskraft overfor invasion af mos og ukrudt, samt slitage og tørke.OSMO® Vertigazon® Plænekur medvirker til at græsplænen fremstår smuk og velplejet – og giver græsset bedre betingelser under græsslåning – også hvis du benytter robotplæneklipper.Det får du med OSMO® Vertigazon®• Komposterende bakterier der forhindrer filtdannelse i plænen• Magnesium som giver en flot dybgrøn farve på plænen• Anvendelse både som plænegødning og plænekur• Organisk næring med langtidsvirkning• Et miljøvenligt gødningsprodukt.Nyttige tips:En stærk og sund græsplæne opnås bedst ved god pleje og regelmæssig gødskning med organisk gødning. Vi anbefaler at anvende Vertigazon® 1-2 gange i foråret. Derefter anvendes OSMO® Universal Plænegødning 2-3 gange med 6-8 ugers interval hen over sommeren. I efteråret benyttes OSMO® Efterårsgødning, der tilfører plænen de nødvendige næringsstoffer, så den holder sig i topform til næste forår. Til god pleje hører også eftersåning med nye græsfrø og mekanisk bearbejdelse, således at en god bestand af græs kan opretholdes.

299,00 kr.