Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Syrisk Rose, Hibiscus syriacus 'Blue Chiffon'

229,00 kr. 

1 stk på lager

Varenummer: 10093725
Syrisk Rose, Hibiscus syriacus 'Blue Chiffon'

Hibiscus syriacus 'Blue Chiffon', også kendt som syrisk rose, er en fremtrædende sort i havehibiscus-serien, der er kendt for sin delikate og frodige blomstring. Denne sort vokser som en busk og kan nå en højde på mellem 2 og 3 meter, hvilket gør den til en ideel prydplante for både små og store haver.

 

'Blue Chiffon' skiller sig ud med sine dobbelte, chiffon-lignende blomster, der har en blød, himmelblå farve med et let antydning af lilla og et iøjnefaldende, mørkere blåt center. Disse blomster fremstår fra midten af sommeren til det tidlige efterår, og tilbyder en lang periode med visuel interesse og farvepragt.

 

Bladene på denne plante er dybt grønne, ovale og let tandede, som tilføjer til dens dekorative værdi, selv når den ikke er i blomst. Som en løvfældende busk mister 'Blue Chiffon' sine blade om vinteren, men dens robuste grenstruktur kan stadig tilføje en interessant form til vinterhaven.

 

Hibiscus syriacus 'Blue Chiffon' trives bedst i fuld sol til delvis skygge og foretrækker en veldrænet, frugtbar jord. Planten er relativt tørketolerant, når den er vel etableret, men den opnår optimal vækst og blomstring med regelmæssig vanding, især under tørre perioder. Denne sort er også modstandsdygtig over for mange almindelige sygdomme og skadedyr, hvilket gør den til en praktisk og attraktiv tilføjelse til haven.

 

'Blue Chiffon' er ideel som en enkeltstående prydplante, en del af en blandet hæk, eller som baggrund i en blomsterbed, hvor dens unikke blomster og luftige udseende kan skabe en følelse af elegance og raffinement i landskabet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text