Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

GroGreen Feed & Shine Buksbom - Koncentrat - 500 ml

229,00 kr. 

7 stk på lager

Varenummer: 10013405
GroGreen Feed & Shine Buksbom - Koncentrat - 500 ml

Leder du efter en måde at holde dine buksbomplanter sunde og modstandsdygtige over for sygdomme og skadedyr? Så er GroGreen® Feed&Shine® Buksbom koncentrat det perfekte valg for dig! Denne bioaktive bladgødning styrker dine planter både over og under jorden og er specielt udviklet til at bekæmpe sygdomme som buksbomkvistdød og forebygge gule blade.

Feed&Shine® Buksbom indeholder vigtige næringsstoffer som kvælstof, mikronæringsstoffer og tang, samt essentielle planteolier fra tea tree, nelliker og citrongræs. Disse naturlige ingredienser giver flotte blade, stærkt rodnet og effektiv forebyggelse af jern-, kobber-, magnesium-, mangan- og zink-mangel.

Vi ønsker at minimere brugen af pesticider i haven, og derfor er GroGreen® Feed&Shine® Buksbom et sikkert og effektivt alternativ til traditionelle svampemidler. Sammen med organisk gødning er dette den perfekte løsning til at pleje dine buksbomplanter på en skånsom måde og samtidig beskytte miljøet.

Anvendelsen af Feed&Shine® Buksbom er nemt - spray bladene med produktet og lad det tørre naturligt. Brug én gang om ugen fra maj til september, og juster mængden efter planternes størrelse. 


Så hold dine buksbomplanter sunde og stærke hele sæsonen med GroGreen® Feed&Shine® Buksbom


Her er en brugsanvisning for GroGreen® Feed&Shine® Buksbom KONCENTRAT:

 

  1. Før brug skal du fortynde koncentratet med vand i forholdet 1:50. For eksempel, til 7,5 ml koncentrat skal du tilsætte 375 ml vand eller til 0,5 liter koncentrat skal du tilsætte 25 liter vand.
  2. Ryst blandingen godt, indtil koncentratet er fuldstændigt opløst i vandet.
  3. Du kan nu anvende blandingen ved at sprøjte den på buksbomplanten med en havesprøjte.
  4. Alternativt kan du også genbruge vores refill klar-til-brug flaske ved at hælde 1/5 kapsel koncentrat i flasken og fylde den op med vand.
  5. For at sikre, at du bruger den rigtige mængde, er et godt tip at bruge 1 kapselmål til 2 liter vand.

 

Husk at undgå at sprøjte blandingen på buksbomplanten i direkte sollys, og sørg for, at bladene er tørre, inden du anvender blandingen. GroGreen® Feed&Shine® Buksbom KONCENTRAT kan anvendes én gang om ugen fra maj til september, og mængden, du skal bruge, afhænger af størrelsen på dine buksbomplanter.


0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.