Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Tryghed når du handler i vores online og fysiske butik...

Det er vigtigt at du kan komme trygt i mål når du handler med Hobby Haven. Dette sikrer vi med vores salgs og leveringsbetingelser, som du kan læse mere om lidt længere nede på denne side...

Salgs- og leveringsbetingelser

Købsbetingelserne gælder for forbrugeres køb af varer på www.hobbyhaven.dk samt i vores butik i Hasselager. 

Siden ejes og drives af:

Hobby Haven ApS
Møllebakken 52A
8361 Hasselager
CVR: 29922438

Betaling

Betaling kan ske ved brug af følgende betalingsmidler: Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay samt Home & Garden gavekort eller kundekonto. 

Ved betaling med MasterCard/Mastercard Debit vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen. Beløbet trækkes, når varen afsendes.

Betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort er blivet misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.

Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.

Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem. Hverken www.hobbyhaven.dk eller andre har mulighed for at læse data.

Beløbet for købet trækkes først, når varerne sendes, der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved din bestilling / køb.

Levering

Al transport sker med PostNord, GLS eller Danske fragtmand
www.hobbyhaven.dk bestræber sig på at sende varer indenfor 2- 5 hverdage (Mandag til Fredag ml. 08:00 - 16:00), dog kan forsinkelser forekomme på grund af højsæsoner mm.

Er køber ikke hjemme på adressen ved levering, har fragtmanden tilladelse til at stille varer på adressen uden kvittering.


Hobby Haven vil opfordre til at leveringer bliver bestilt til adresser, hvor der er nogen til fysisk at modtage varer f.eks. arbejdspladsen, nabo o.lign. eller at varen må afstilles uden kvittering. Da mange af vores varer er forholdsvis fragtdyre og ikke kan stå hos fragtmanden i dagevis og afvente afhentning.


Forkert pakkeshop ?


Der kan i perioder med ekstra travlhed feks. jul, nytår, helligdage, blackfriday desværre opstå situationer, hvor fragtselskabet leverer pakken til en anden pakkeshop pga. pladsproblemer. 

Vi beklager på forhånd såfremt det sker og håber på din forståelse vedr. denne situation og at du kan afhente pakken der. Ellers kontakt os gerne


Leveringspriser


Planter som skal sendes til vores kunder i Danmark udregnes typisk efter vægt eller volumen. Det betyder at den aktuelle forsendelses pris altid kan ses inden du foretager din betaling under købsproceduren i varekurven.


Alternativt kontakt os for pris

Gavekort tillægges et fragtgebyr som dækker omkostninger til levering.

Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice på telefon 8628 3181 eller butik@hobbyhaven.dk

Fortrydelsesret

Du kan fortryde dit køb uden begrundelse inden for 14 dage. Har du købt flere varer i en ordre, kan du vælge at fortryde købet af nogle eller alle varer. Læs mere om tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse under afsnittet ”tilbagebetaling af pengene ved fortrydelse”.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du eller en anden person som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse.

Hvis du har bestilt flere varer i en ordre og vi ikke kan levere varerne samtidig løber fortrydelsesfristen fra du får den sidste vare i fysisk besiddelse. 

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag.

Undtagelser til fortrydelsesretten

Der er ikke fortrydelsesret ved køb af varer, som bliver forringet eller forældet hurtigt, som fx afskårne blomster.

Returnering 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.
For den billigste returfragt kan du kontakte vores kundeservice på e-mail butik@hobbyhaven.dk eller telefon 86283181


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Hobby Haven
Møllebakken 52 A
8361 Hasselager

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale med kundeservice.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes.

Reklamationsret 

Købelovens regler er gældende for køb på hobbyhaven.dk

Når du handler på www.hobbyhaven.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det indsendes til os på vores adresse.

Når du returnerer varen, bedes du angive følgende:

- En beskrivelse af fejlen
Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
Disse bliver videregivet til hhv. PostNord og GLS og fragtmand
Personoplysningerne registreres hos Hobby Haven ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på hobbyhaven.dk er Hobby Haven ApS

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen.


Du kan skrive til os på: butik@hobbyhaven.dk"

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på telefon 86 28 31 81 eller på mail butik@hobbyhaven.dk

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte butik@hobbyhaven.dk


Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus.


For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.


Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Kopier denne tekst. Udfyld den og send den på mail til butik@hobbyhaven.dk, eller kopier, udfyldt og send med brev til:

Hobby Haven
Møllebakken 52A
8361 Hasselager

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

________________________________________________________________________________
Bestilt den: ____________________________ Modtaget den: ____________________________
Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________
Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________
Forbrugerens underskrift: ___________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text