Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Surbundsplanter

Tag med på en fortryllende rejse gennem den syrlige haveverden

Opdag skønheden og mangfoldigheden af surbundsplanter, der trives i jord med en lav pH-værdi. Oplev Azaleaens farverige kronblade, dyk ned i Rhododendronens majestætiske løv, og lad dig forføre af Skimmiaens duftende blomsterstande. Lær om de hemmelige kræfter, der gør disse planter til havenes sure juveler og få inspiration til at skabe din egen surbundsoase. 

Læs meget mere om surbundsplanter længere nede, eller kom forbi butikken til en snak og se alle vores skønne planter til surbundsbed. 

Stedsegrønne, blomstrende, spiselige – find surbudsplanter hos Hobbyhaven

Surbundsplanter fås i mange forskellige variationer. De mest kendte planter til surbundsbed er nok rhododendron, hortensia, blåbær, lyng og lignende. Du har derfor stor mulighed for at anlægge flotte surbundsbede, med både blomster, bær og bunddække.

Mange surbundsblomster og -planter er også meget vandkrævende, så det kan være en god idé, at anlægge dit bed, så det er nemt at vande. Der kan være stor forskel på de forskellige sorter af for eksempel stedsegrønne surbundsplanter. Nogle rhododendron forblive under en meter, mens andre kan vokse til over 2 meter. Det afhænger selvfølgelig også af vækstforhold, men det er værd at huske på, når du planlægger dit bed. I butikken vil vores gartnere meget gerne hjæpe med råd og vejledning til dit surbundsbed, så kig forbi Hobbyhaven i Hasselager og find inspiration i det store udvalg af surbundsplanter.


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text