Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager


Handelsbetingelser for Hobby Haven Dk's 

Webshop (Private)
Hobby Haven ApS
Møllebakken 52A
8361 Hasselager
CVR: 29922438
Tel.: 8628 3181


Betaling §

Alle priser er oplyst inkl. moms i DKK.
På www.hobbyhaven.dk kan du betale med følgende kreditkort og betalingsløsninger

- Dankort/VISA
- Mastercard
- MobilePay

Der tages ikke gebyr ved betaling på www.hobbyhaven.dk
Betaler du med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.
Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort er blivet misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem.
Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden.
Data du sender i forbindelse med køb, betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun NETS, der kan læse dem.
Hverken www.hobbyhaven.dk eller andre har mulighed for at læse data.
Beløbet for købet trækkes først, når varerne sendes fra www.hobbyhaven.dk
Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved din bestilling / køb.


Levering og forsendelse §


Al transport sker med PostNord eller GLS (gls-group.eu) eller fragtmand
www.hobbyhaven.dk bestræber sig på at sende varer indenfor 2- 5 hverdage (Mandag til Fredag ml. 08:00 - 16:00), dog kan forsinkelser forekomme på grund af højsæsoner.

Er køber ikke hjemme på adressen ved levering, har fragtmanden tilladelse til at stille varer på adressen uden kvittering.


Hobby Haven vil opfordre til at leveringer bliver bestilt til adresser, hvor der er nogen til fysisk at modtage varer f.eks. arbejdspladsen, nabo o.lign. eller at varen må afstilles uden kvittering. Da mange af vores varer er forholdsvis fragtdyre og ikke kan stå hos fragtmanden i dagevis og afvente afhentning.Leveringspriser

Planter som skal sendes til vores kunder i Danmark udregnes typisk efter vægt eller volumen. Det betyder at den aktuelle forsendelses pris altid kan ses inden du foretager din betaling under købsproceduren i varekurven.

Alternativt kontakt os for pris


Gavekort tillægges et fragtgebyr som dækker omkostninger til levering. 
Ved spørgsmål kontakt vores kundeservice på telefon 8628 3181 eller butik@hobbyhaven.dk


Fortrydelsesret §

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen gælder 14 dage efter fra den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse. Haveplanter skal passes med vand indtil de sendes retur med vores fragtmand.

Kontakt os inden returnering så vi får det gjort rigtigt.Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved ringe til 86283181 eller sende en e-mail til butik@hobbyhaven.dk eller ved at udfylde standardfortrydelsesformularen. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering §


Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

For den billigste returfragt kan du kontakte vores kundeservice på e-mail butik@hobbyhaven.dk eller telefon 86283181Varens stand, når du sender den retur §


Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.Tilbagebetaling af købsbeløbet §


Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.


Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:


Hobby Haven
Møllebakken 52 A
8361 Hasselager


Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale med kundeservice.


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes.Reklamationsret §


Købelovens regler er gældende for køb på hobbyhaven.dk

Når du handler på www.hobbyhaven.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Dette betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.


Der skal reklameres inden rimelig tid efter at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter at varen er modtaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget.


Når du ønsker at reklamere over et produkt, skal det sendes til os på vores adresse. 
Når du returnerer varen, bedes du derfor angive følgende:

- En beskrivelse af fejlen

Bemærk – vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller andet.

Husk altid at sende varen tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, således at vi kan tilbagebetale dig dine omkostninger.Persondatapolitik §


Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.


Disse bliver videregivet til hhv. PostNord og GLS og fragtmand


Personoplysningerne registreres hos Hobby Haven ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.


Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.


Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Den dataansvarlige på hobbyhaven.dk er Hobby Haven ApS


Du har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig.


Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: butik@hobbyhaven.dk" Klageadgang §


Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på telefon 86 28 31 81 eller på mail butik@hobbyhaven.dk

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.


Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odrStandardfortrydelsesformular


(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)
Kopier denne tekst. Udfyld den og send den på mail til butik@hobbyhaven.dk, eller kopier, udfyldt og send med brev til:

Hobby Haven
Møllebakken 52A
8361 Hasselager

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:


________________________________________________________________________________

Bestilt den: ____________________________ Modtaget den: ____________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse: ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: ___________________________________ Dato: _________________
(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text