Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Masser af smukke blomster til enhver anledning!


Hos Hobby Haven laver vi blomsterbuketter, luksus bundter og blomsterdekorationer til enhver anledning. Vores dygtige og kreative blomsterpiger laver hver dag friske og flotte blomsterbuketter som står klar i vores kølerum.

Har du brug for hjælp til en særlig anledning så kig ind til en snak om dine muligheder eller ring til vores dygtige blomsterbindere på telefon 86283181

Vi glæder os til at hjælpe dig...

Bestil blomsterbuketter, begravelsesbinderi med mere online

Hos Hobby Haven, Aarhus hyggeligste plantebutik kan du bestille blomsterbuketter til afhentning i butikkens åbningstid.
Du kan også bestille begravelsesbinderi fx. bårebuketter, kistepynt mm. til levering i områdets lokale kirker eller til afhentning i butikken.

Se udvalget eller kontakt os for yderligere information på telefon 86283181

Vi elsker blomster

Når du kommer på besøg i vores blomster univers kan du finde buketter, luksusbundter og andre kreative sammensætninger. Kig ind og find de blomster der passer til din bolig og blomsterstil

Blomsterdekorationer

Vi laver flotte blomsterdekorationer til bordpynt og dekorationer på bestilling til alle slags anledninger. kig ind og få en snak med vores dygtige blomsterpiger.

Buketter

Prøv gerne vores flotte luksus bundter med fine blomster til vasen hjemme på stuebordet - Det er forkælelse der gør en forskel.

Begivenheder

Har du brug for blomster til bryllup, fest eller begravelse så hjælper vores dygtige blomsterdekoratører med inspiration og ideér til opgaven. 


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text