Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

GroGreen Feed & Shine Grøntsager - 750 ml klar-til-brug

89,95 kr. 

104 stk på lager

Varenummer: 10006005
GroGreen Feed & Shine Grøntsager - 750 ml klar-til-brug

GroGreen Feed&Shine Grøntsager er en specialudviklet bladgødning, som er ideel til alle typer spiselige grøntsager. Denne gødning er klar til brug, så du kan bruge den med det samme og let tage vare på dine grøntsager.

Denne bladgødning er specielt designet til at give ekstra tilskud til dine grøntsager, og det sikrer, at dine grøntsager trives optimalt. Sammen med øvrig organisk NPK-gødning hjælper GroGreen Feed&Shine Grøntsager med at forbedre vækstbetingelserne for dine grøntsager, så de kan vokse sundt og stærkt.

En af de største fordele ved GroGreen Feed&Shine Grøntsager er, at den er miljøvenlig og godkendt til økologisk dyrkning. Det betyder, at du kan være sikker på, at du ikke bruger skadelige kemikalier, når du dyrker dine grøntsager. I stedet bruger du en naturlig bladgødning, som er godt for både miljøet og din sundhed.

GroGreen Feed&Shine Grøntsager kommer i en praktisk størrelse på 750 ml, som er tilstrækkeligt til at dække et stort område. Så uanset om du dyrker grøntsager i din have, på altanen eller i en drivhus, kan du nemt bruge denne gødning til at tage vare på dine grøntsager og sikre, at de trives optimalt.

Alt i alt er GroGreen Feed&Shine Grøntsager en fantastisk bladgødning, der kan hjælpe dig med at opnå sundere og mere produktive grøntsager. Så hvis du vil have sunde og lækre grøntsager, så er denne bladgødning helt sikkert noget for dig.


Vejledning til GroGreen® Feed&Shine® Grøntsager "klar-til-brug":

 

  1. Åbn den praktiske sprayflaske.
  2. Sprøjt produktet på alle blade, indtil de er dækket, og lad det tørre.
  3. Anvend produktet en gang om ugen i vækstsæsonen (marts-september).
  4. Sørg for at sprøjte på tørre blade og i tørvejr, undgå direkte sollys.

Når flasken er tom, kan den genbruges ved at fylde den op med Feed&Shine® Grøntsager koncentrat.

Bemærk: Produktet er specifikt udviklet til grøntsager og bør ikke anvendes på andre planter.


0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.