Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

GroGreen Krukker 6-1-2 vinassefri

129,95 kr. 

15 stk på lager

Varenummer: 10121995
GroGreen Krukker 6-1-2 vinassefri

GroGreen® Krukkegødning er en 100 % vinassefri, flydende organisk NPK-gødning - Testet fri for pesticid rester og garanteret fri for vinasse.GroGreen® Krukkegødning er en 100 % vinassefri, flydende organisk NPK-gødning med mikronæring og et høj effektivt 100 % organisk fugtbevarende afspændingsmiddel, der sikrer at krukkejorden ikke udtørrer så hurtigt. Godkendt til økologisk dyrkning. Gødningen er tilpasset dyrkning af krydderurter, sommerblomster, stauder mm. i krukker. Grundet det naturligt høje indhold af magnesium sikres flotte mørke blade.


Kan anvendes inden- og udendørs i krukker, altankasser, ampler og potter. Ved brug af gødningen med det fugtbevarende middel, undgår du at skulle vande hverdag og det bliver lettere at genopvande udtørrede krukker med vandskyende jord.


Produktet er sammensat af vegetabilske reststoffer (typisk majs, hvede og soja) hvor gødningsstofferne udvindes via en patenteret proces samt et naturligt afspændingsmiddel. Testet fri for pesticid rester. Garanteret fri for vinasse.

  • Anvendelsesperiode: April-september – en gang/uge i vækstsæsonen.
  • Dosering: 5 ml/1 ltr. vand. 1 hættefuld (5 ml) til 1 ltr. vand.
  • Rækker til: 1 ltr rækker til 200 ltr. vand.


PRODUKTTEKST1: 1 Liter koncentrat rækker til 200 liter opblandet i vand

0 af 0 bedømmelser

Skriv en anmeldelse!

Del dine oplevelser med andre kunder.