Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager


Grogaranti hos Hobby Haven


Hos Hobby Haven sælger vi gode kvalitets haveplanter og vores dygtige gartnere tjekker altid at  haveplanterne lever op til vores standard og kvalitet. Med vores vækst garanti kan du derfor trygt handle dine haveplanter hos Aarhus' hyggeligste planteskole og få success og liv i din have.


Hvad er dækket af vores grogaranti ?


Når du køber flerårige haveplanter hos Hobby Haven er du omfattet af vores 12 måneders gro garanti. Det betyder at vi bytter din flerårige haveplanter til en tilsvarende plante hvis du oplever, at planten går ud og dør inden for 12 måneder efter dit køb. (Såfremt du har passet og plejet den med vand).


Grogarantien dækker ikke barrodsplanter og planter der har været plantet  i krukker


Hvad kan du få byttet til ?


Du kan kun få byttet til samme værdi, som du har betalt da du købte din haveplante. Dvs at hvis du vil købe en ny tilsvarende plante, så er det prisen  på den nye plante der er gældende. 

Tilgodebevis kan ikke indløses til kontanter


Fejl og mangler


Opdager du en fejl eller mangel ved en købt haveplante, skal du snarest muligt og inden for rimelig tid kontakte Hobby Haven og forklare hvori fejlen eller manglen består. 

Send os gerne en mail med et billede af problemet til butik@hobbyhaven.dk eller kig ind i butikken og få en snak med vores gartnere.


NB !

Vi behandler ALDRIG grogaranti og reklamationer online og du skal derfor komme ind i vores butik med evt. planterester, samt din købskvittering (da dette også er dit garantibevis). 

Vi yder ikke kvitteringsservice og kan derfor heller ikke opslå dit køb i vores system, så vi anbefaler at du altid gemmer din købskvittering.


Undtagelser for Gro-garanti

Planter er levende og planter udvikler sig desværre ikke altid, som vi ønsker da der er mange faktorer der betyder noget for en plantes vækst eller mangel på samme.

- Grogarantien dækker derfor aldrig planter der er plantet i krukker, barrodsplanter, insekt og skader efter dyr samt frost og tørkeskader.

Kvalitetsgaranti

Vi tager kvalitet meget seriøst, og som Aarhus' hyggeligste planteskole arbejder vi hele tiden på at give vores kunder den største tryghed og viden i beslutningsprocessen. Vi garanterer naturligvis, at vores flerårige haveplanter lever op til den gode kvalitet, når du handler med vores butik.


Garanti og reklamationsret er ikke det samme

Ifølge købeloven har du som forbruger 2 års reklamationsret. Købeloven dækker alle fejl, der var til stede, eller hvor årsagen til fejlen var til stede, da du købte varen. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Hvis du ønsker at læse mere om dine rettigheder som forbruger, så anbefaler vi Forbrug.dk hvor du finder god information om reklamation og fortrydelsesret.