Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Blommetræer


Bliv klar til at nyde sensommeren og efteråret med de bedste danske kvalitets blommer. Med vores dansk producerede blommetræer kan du i løbet af få år høste de mest smagfulde og saftige stenfrugter lige fra træet.


Få succes med blommer i haven

 

Med vores simple tips og tricks til udplantning og vanding vil dine blommetræer trives og producere de mest fantastiske frugter.

Der kan nydes år efter år..

 

  • Når du planter et blommetræ, skal du grave et stort plantehul, der er tre gange så stort som træets rodklump og lige så dybt som træets rødder. Løsn jorden i bunden af hullet, så rødderne kan få ordentlig fat. Placer rodklumpen i hullet og plant træet i en højde, hvor podestedet er 10 cm over jordoverfladen. Dæk hullet med jord og vand rigeligt.

 

  • Blommetræer kræver meget vand, især i perioden, hvor de etablerer sig i jorden. Hvis træet plantes om foråret eller sommeren, skal det vandes flere gange om ugen, især i varme perioder. Hvis det står i direkte sol, skal det vandes oftere end hvis det er i skyggefulde omgivelser.

 

  • Vi anbefaler også at give træerne en sommerbeskæring i august måned eller i vintersæsonen ved tørre vejrforhold, for at fremme ny vækst og sikre det bedste udbytte.
     
  • blommetræer er vinterhårdføre og kan nemt overleve alle sæsoner, så snart de er etablerede.