Image visually summarizing text on the right

Møllebakken 52A - 8361 Hasselager

Besøg det hyggelige Hobbydrivhuse showroom i Hasselager...

Fra foråret 2024 finder du Hos Hobby Haven - Aarhus' hyggeligste drivhus udstilling fra firmaet Hobbydrivhuse i Thisted.

Er du på udkig efter et kvalitets drivhus eller et lækkert orangeri til din have, så kig ind og se de mange flotte kvalitets drivhuse i Aarhus største drivhus udstilling.

Snak direkte med Hobbydrivhuse om dine drivhus muligheder

Du kan kontakte Hobbydrivhuse direkte på telefon 22487112 eller via e-mail salg@hobbydrivhuse.dk

Aarhus hyggeligste drivhus showroom og udstilling

I foråret 2024 har Hobby Haven i samarbejde med Hobbydrivhuse i Thisted åbnet Aarhus' hyggeligste drivhus showroom og udstilling.

Her kan dine drivhus drømme gå i opfyldelse - så kig ind og se de mange flotte drivhuse, orangerier og pavilloner mm. i butikkens normale åbningstid...

Find og bestil drivhuse online

Dyrk dine egne grøntsager og urter i dit nye drivhus! Eller forlæng udetiden i en dejlig pavillon. Hobbydrivhuse.dk producerer en stor vifte af drivhuse og pavilloner i gennemtænkt design og konstruktion til danske vejr- og vindforhold.

Drivhuse til haven

Vil du have adgang til friske grøntsager og urter hele året rundt? Så er det et af vores mange gode drivhuse, du skal investere i! I et drivhus kan du og familien dyrke jeres helt egne grøntsager og urter, som I kan bruge i madlavningen. På den måde kan I sikre, at der altid er sunde, friske råvarer til middagen, og så slipper I endda samtidig for at skulle handle ind. Med et drivhus i haven har I nemlig det hele lige ved hånden, og så er det oven i købet miljøvenligt.

Du bestemmer helt selv, hvad drivhuset skal indeholde, for både almindelige grøntsager som agurker, tomater og radiser og forskellige krydderier som for eksempel pebermynte, oregano og rosmarin kan med fordel dyrkes i drivhuse. Det betyder, at der er rig mulighed for friske grøntsager i både vinter- og sommerhalvåret.

Køb dit nye drivhus eller pavillon hos Hobbydrivhuse

På siden www.hobbydrivhuse.dk her kan du finde inspiration til køb af drivhus eller pavillon - til haven eller sommerhuset. Se de mange varianter og husk at pavilloner også kan bruges som drivhuse.

Hvis i har nogen spørgsmål eller ønsker til netop Jeres drivhus, så er i altid velkommen til at kontakte os på tlf.: 22 48 71 12 for yderligere hjælp og vejledning.Kontakt Hobbydrivhuse direkte

Hobbydrivhuse
Kirkedal 2, 
7700 Thisted

www.hobbydrivhuse.dk

Telefonnr.: +45 22 48 71 12

E-mail: salg@hobbydrivhuse.dk

CVR-nummer: 19292231


Loading...
neonlines-configurator.product-box.upload-text